Visits 307721

Novi projekat, nova saradnja i novi partneri

ehons-13-05-14-021.jpg“Procena stanja u romskim naseljima u 20 pilot opština u Srbiji”
 Ekumenska humanitarna organizacija (EHO) iz Novog Sada, započela sa realizacijom projekta “Procena stanja u romskim naseljima u 20 pilot opština u Srbiji“.
Projekat je finansijski podržan od Misije OEBS u Srbiji (OEBS), a realizovaće ga Ekumenska humanitarna organizacija (EHO) iz Novog Sada.
Ovaj projekat je deo projekta „Ovde smo zajedno – Evropska podrška za inkluziju Roma“, koji uz finansijsku podršku Evropske Unije – Delegacije EU u Srbiji (program, IPA 2012), realizuje Misija OEBS u Srbiji.
EHO je nakon konkursa, koji je zatvoren, 4. februara 2014. godine, izabrana za implementacionog partnera i odgovorna je za realizaciju projekta “Procena stanja u romskim naseljima u 20 pilot opština u Srbiji“

ehons-13-05-14-022.jpgU sklopu šestomesečnog projekta biće sprovedene aktivnosti na prikupljanju relevantnih podataka, proceni stanja stambenih i infrastrukturnih uslova u podstandardnim naseljima u 20 pilot opština u Srbiji.
Jedinice lokalne samouprave koje će učestvovati u projektu su: Koceljeva, Valjevo, Bujanovac, Vranje, Bela Palanka, Prokuplje, Žitorađa, Leskovac, Bojnik, Knjaževac, Kruševac, Kragujevac, Smederevo, Kovin, Pančevo, Novi Sad, Odžaci, Sombor, Palilula i Zvezdara (Beograd)
 

FaLang translation system by Faboba

Partneri