Visits 354065

Obukom u Beloj Palanci započeo novi ciklus seminara

novi ciklus seminara 1

Prvi seminar u novom ciklusu pod nazivom "Ni crno ni belo – program za rad sa decom/mladima, protiv  predrasuda, za toleranciju i interkulturalnost" - Centra za interaktivnu pedagogiju, realizovan je za potrebe projekta "Socijalna inkluzija i poboljšanje uslova života Roma u Srbiji“  Ekumenske humanitarne organizacije, u Beloj Palanci, 25.-27. septembra 2015. godine. Seminar je realizovan uz saradnju sa Skupštinom opštine Bela Palanka i opštinskim prosvetnim inspektorom. Na seminaru je učestvovalo 27 predstavnika O.Š . "Jovan Aranđelović" i PU "Dragica Lalović" iz Bele Palanke.

novi ciklus seminara 2

EHO je obezbedio da do sada ukupno 220 nastavnika, pedagoških asistenata i stručnih saradnika iz 48 osnovnih škola, pohađa ovaj seminar koji je akreditovan od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.

Ovaj projekat je podržan od strane švajcarskih donatora: Humanitarna služba protestantskih crkava u Švajcarskoj (HEKS-EPER), Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC) i Federalne kancelarije za migracije (FOM).

novi ciklus seminara 3

Oznake: Swiss Agency for Development and Cooperation SDC, HEKS EPER

FaLang translation system by Faboba

Partneri