Visits 202393

Obukom u Beloj Palanci započeo novi ciklus seminara

novi ciklus seminara 1

Prvi seminar u novom ciklusu pod nazivom "Ni crno ni belo – program za rad sa decom/mladima, protiv  predrasuda, za toleranciju i interkulturalnost" - Centra za interaktivnu pedagogiju, realizovan je za potrebe projekta "Socijalna inkluzija i poboljšanje uslova života Roma u Srbiji“  Ekumenske humanitarne organizacije, u Beloj Palanci, 25.-27. septembra 2015. godine. Seminar je realizovan uz saradnju sa Skupštinom opštine Bela Palanka i opštinskim prosvetnim inspektorom. Na seminaru je učestvovalo 27 predstavnika O.Š . "Jovan Aranđelović" i PU "Dragica Lalović" iz Bele Palanke.

novi ciklus seminara 2

EHO je obezbedio da do sada ukupno 220 nastavnika, pedagoških asistenata i stručnih saradnika iz 48 osnovnih škola, pohađa ovaj seminar koji je akreditovan od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja.

Ovaj projekat je podržan od strane švajcarskih donatora: Humanitarna služba protestantskih crkava u Švajcarskoj (HEKS-EPER), Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC) i Federalne kancelarije za migracije (FOM).

novi ciklus seminara 3

Oznake: Swiss Agency for Development and Cooperation SDC, HEKS EPER

Partneri

heks eper    Schweizerische swiss solidarity   diakonie wurttemberg   Brot fuer die Welt  ACTLOGO  Evangelical Lutheran  Diakonie Fondacija za otvoreno drustvo  eu   unhcr