Visits 307721

Akcija solidarnosti

Mesec april EHO će obeležiti akcijom prikupljanja odeće i obuće za socijalno ugrožene porodice iz različitih lokalnih opština i zajednica na teritoriji Vojvodine.

Akcija solidarnosti

Svako od nas ima dosta odeće koju više ne nosi, a koju bismo mogli da poklonima onima kojima je to najpotrebnije - porodicama sa decom, samohranim roditeljima, starim licima. Možda to naše malo, ponekad je mnogo za one kojima je to neophodno i nužno. 
Građani koji žele da doniraju odeću i obuću istu mogu da donesu u prostorije organizacije EHO, Ćirila i Metodija 21, Novi Sad, od ponedeljka do četvrtka u vremenskom intervalu od 8 do 15h i petkom od 8h do 14h (osim praznika, 14. i 17. april).

Građani koji nisu u mogućnosti da donesu ove stvari na spomenutu adresu, mogu nas kontaktirati na telefon 021/466-588 i ostaviti svoju adresu na koju će po dogovoru zaposleni u našoj organizaciji doći i preuzeti stvari namenjene za ovu akciju.
Sva prikupljena odeća i obuća će se sortirati i po potrebi oprati u Marta centru, koji vodi Ekumenska humanitarna organizacija.
Unapred zahvaljujemo svima na saradnji i pomoći.

FaLang translation system by Faboba

Partneri