Visits 354076

Obuka „Izazovi interekulturalnog učenja i nastave“ u Knjaževcu i Aranđelovcu

Izazovi interekulturalnog 1

Ekumenska humanitarna organizacija (EHO) organizuje obuku „Izazovi interekulturalnog učenja i nastave“ u Knjaževcu, 10. juna i Aranđelovcu, 11. juna 2017. godine. Realizaciju obuke sprovodi Centar za proizvodnju znanja i veština (CPZV) kao nosilac akreditacije ovog programa obuke. U prethodna dva meseca obukama u osam gradova (Sombor, Beočin, Opovo, Odžaci, Pančevo, Kikinda, Brus i Blace) prisustvovalo je 189 nastavnika i stručnih saradnika.

 

Obuka je akreditovana od strane Zavoda za unapređivanje obrazovanja i vaspitanja (ZUOV) kao jednodnevni program stalnog stručnog usavršavanja nastavnika, vaspitača i stručnih  saradnika za školsku 2016/2017 i 2017/2018. Kataloški broj je 479. Učesnici dobijaju stručne priloge, igre i radionice za rad sa decom i potvrdu ZUOV na 8 bodova.

Izazovi interekulturalnog 2

Opšti cilj programa obuke je razvijanje profesionalnih kompetencija zaposlenih u školama/ustanovama za ostvarivanje ciljeva u oblasti interkulturalnog učenja i nastave. Obuke su namenjene nastavnom osoblju i stručnim saradnicima (uključujući i pedagoške asistente).

Projekat ”Poboljšanje uslova života Roma/kinja i drugih marginalizovanih grupa, prevencija iregularnih migracija i podsticanje reintegracije povratnika u Srbiju“ je podržan od strane Državnog sekretarijata za migracije iz Švajcarska (SEM- State Secretariat for Migration, Switzerland), Švajcarske agencije za razvoj i saradnju (SDC - Swiss agency for development and cooperation), HEKS-EPER iz Švajcarske, kao i jedinice lokalne samouprave u Srbiji.

Oznake: Swiss Agency for Development and Cooperation SDC, HEKS EPER

FaLang translation system by Faboba

Partneri