Visits 299803

Pres konferencija

Press konferencija

U sredu 18. aprila 2018. godine u EHO centru u Novom Sadu, Ulica Ćirila i Metodija 21, u 12 sati održaće se pres konferencija povodom 25 godina rada Ekumenske humanitarne organizacije (EHO).

Tokom istog dana, sreda 18. april, u 13 sati na istom mestu biće otvoren i šesti partnerski sastanak na kome će učestvovati predstavnici 10 partnerskih organizacija EHO iz Amerike i Evrope, kao i predstavnici Vlade R Srbije, Švajcarske Konfederacije i SR Nemačke. Proslava i svečano obeležavanje četvrt veka rada EHO održaće se istog dana u 18 sati u dvorcu Eđšeg u Novom Sadu, Ulica Antona Čehova 4.

 

O radu u proteklih 25 godina, o tome kako je realizovala 1240 humanitarnih i razvojnih projekata i pomogla više od 800.000 osoba u potrebi - stara lica, osobe sa invaliditetom, deca iz društveno osetljivih kategorija, Romi, povratnici po sporazumu o readmisiji, migranti i izbeglice, i drugim podacima, govoriće direktorka EHO, Tilda Gyenge-Szlifka, i izvršni direktor Robert Bu, a svoje iskustvo u radu i saradnji sa EHO, sa vama će podeliti i jedan od naših korisnika.

Ovom prilikom pozivamo sve zainteresovane predstavnike medija da prisustvuju pres konferenciji i pripreme materijal za svoje priloge o tome kako je jedna od najuspešnih organizacija civilnog društva za 25 godina postojanja, zajedno sa inostranim i domaćim partnerima, naročito sa Vladom R Srbije, Švajcarskom Konfederacijom i SR Nemačkom, pomogla onima koji su bili i još uvek jesu najugroženiji.

Svi zainteresovani predstavnici medija potvrdu prisustva konferenciji mogu poslati na e-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. ili to učiniti putem telefona 062/87-25-826 ili 021/466-588. Kontakt osoba: Tijana Vidović.

U prilogu možete pronaći agendu događaja i više informacija o radu EHO.


• Agenda događaja

• Informacija o radu EHO

FaLang translation system by Faboba

Partneri