Visits 353936

  • Dnevni-centar-za-osobe-sa-invaliditetom-01.jpg
  • Dnevni-centar-za-osobe-sa-invaliditetom-02.jpg
  • Dnevni-centar-za-osobe-sa-invaliditetom-04.jpg
  • Dnevni-centar-za-osobe-sa-invaliditetom-06.jpg
  • Dnevni-centar-za-osobe-sa-invaliditetom-08.jpg
  • Dnevni-centar-za-osobe-sa-invaliditetom-10.jpg

Dnevni centar za osobe sa invaliditetom

Centar ima za cilj unapređenje kvaliteta života osoba sa invaliditetom, razvoj aktivizma i nezavisnosti kao i ekonomsko osnaživanje osoba sa invaliditetom. Na raspolaganju su razne vrste radionica u okviru radno okupacionog programa, a najzanačajnija je EHO krojačka radionica, projekat koji je zamišljen kao preteča socijalnog preduzeća i ima za cilj zapošljavanje osoba sa invaliditetom i teže zapošljivih kategorija stanovništva. U ovoj radionici angažovano je 4 radioničara različitih profila koji šiju unikatne odevne predmete od polovne garderobe i otpadnog tekstila. Korisnici dnevnog boravka daju svoj doprinos tako što se angažuju na pomoćnim krojačkim operacijama. Do sada smo uspešno prezentovali radove EHO krojačke radionice na različitim izložbama, bazarima i modnim revijama. U okviru Dnevnog centra i Kluba za seniore našim korisnicima je na raspolaganju i godišnja usluga vešernice i Marta centra.

Period implementacije: 1. januar 2017 – 31. decembar 2018. godine

Partner: Otto per Mille, Jacqueline  Stuyt  Legacy  Funds, Gradska uprava za socijalnu i dečiju zaštitu Grada Novog Sada

Koordinatorka: Marija Parnicki > This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

FaLang translation system by Faboba

Partneri