Visits 302156

Programi

programi.jpg

program1-01.jpg

 


Telefonska linija 021/ 650-60-07 za pružanje informacija, emocionalne i duhovne podrške po pozivu korisnika usluga, ili po pozivu volontera-saradnika pacijentu ( call back program)


program2-02.jpg


Lična poseta korisnika Centru «RakInfo» sa istim ciljem, s mogućnošću posete volontera-saradnika domu pacijenta, ukoliko za to postoji potreba. 

program3-03.jpg

 

"Do ozdravljenja tuđim iskustvom"

program4-04.jpg

 

Pružanje podrške preko imejl poruke i pisma 

program5-05.jpg

 

Edukacija obolelih kroz davanje ili slanje besplatni primerak brošura koje su napisali specijalisti-onkolozi, a namenjene su obolelima bez medicinskog predznanja, kao i zdravim ljudima, sa ciljem prevencije i ranog otkrivanja raka.

program6-06.jpg

 

 

Program za prevenciju "Teledrugar"

program6a-07.jpg


Družilište za sve koje je rak dotakao
, program lekovitog druženja povezano sa kreativnim sadržajima za obolele od raka, za lečene od raka, za članove njihovih porodica, i za one koji su nekoga izgubili zbog raka.

Davanje perika iz donacije američke crkvene organizacije SARA (Ohajo) ženama koje su zbog hemioterapije izgubile kosu, a ne mogu sebi priuštiti kupovanje perike. Program je privremenog karaktera i funkcioniše samo dok zalihe perika traju.

c_90_120_16777215_00_images_rakinfo_program7a-08.jpg

Program za decu ”Živimo i rastimo zdravo” :promovisanje zdravog stila života kod dece da bi se sprecio nastanak raka i da bi deca izrasla u zdrave odrasle osobe. Promovišu se život bez duvanskog dima, zdrava i redovna ishrana, fizicka aktivnost i sport, lepa i cista životna sredina i suncanje sa merom.

Podela spoljnih silikonskih proteza za dojku (donacija) ženama nakon mastektomije, koje inače ne bi mogle sebi priuštiti kvalitetniju protezu.

Partneri

heks eper    Schweizerische swiss solidarity   diakonie wurttemberg   Brot fuer die Welt  ACTLOGO  Evangelical Lutheran        

ed logo tagline 1 Diakonie  Fondacija za otvoreno drustvo  eu  unhcr