Visits 361243

Programi

programi.jpg

program1-01.jpg

 


Telefonska linija 021/ 650-60-07 za pružanje informacija, emocionalne i duhovne podrške po pozivu korisnika usluga, ili po pozivu volontera-saradnika pacijentu ( call back program)


program2-02.jpg


Lična poseta korisnika Centru «RakInfo» sa istim ciljem, s mogućnošću posete volontera-saradnika domu pacijenta, ukoliko za to postoji potreba. 

program3-03.jpg

 

"Do ozdravljenja tuđim iskustvom"

program4-04.jpg

 

Pružanje podrške preko imejl poruke i pisma 

program5-05.jpg

 

Edukacija obolelih kroz davanje ili slanje besplatni primerak brošura koje su napisali specijalisti-onkolozi, a namenjene su obolelima bez medicinskog predznanja, kao i zdravim ljudima, sa ciljem prevencije i ranog otkrivanja raka.

program6-06.jpg

 

 

Program za prevenciju "Teledrugar"

program6a-07.jpg


Družilište za sve koje je rak dotakao
, program lekovitog druženja povezano sa kreativnim sadržajima za obolele od raka, za lečene od raka, za članove njihovih porodica, i za one koji su nekoga izgubili zbog raka.

Davanje perika iz donacije američke crkvene organizacije SARA (Ohajo) ženama koje su zbog hemioterapije izgubile kosu, a ne mogu sebi priuštiti kupovanje perike. Program je privremenog karaktera i funkcioniše samo dok zalihe perika traju.

c_90_120_16777215_00_images_rakinfo_program7a-08.jpg

Program za decu ”Živimo i rastimo zdravo” :promovisanje zdravog stila života kod dece da bi se sprecio nastanak raka i da bi deca izrasla u zdrave odrasle osobe. Promovišu se život bez duvanskog dima, zdrava i redovna ishrana, fizicka aktivnost i sport, lepa i cista životna sredina i suncanje sa merom.

Podela spoljnih silikonskih proteza za dojku (donacija) ženama nakon mastektomije, koje inače ne bi mogle sebi priuštiti kvalitetniju protezu.
FaLang translation system by Faboba

Partneri